Referenties    

Referenties

Gezien het succes van het ²M-manager Content Management Systeem tonen we enkele van onze tevreden relaties. Uiteraard nodigen wij u van harte uit de sites van onze relaties te bezoeken en kennis te nemen van de aangeboden diensten en producten. Zoals u kunt zien zijn zowel kleine als grote projecten bij ons aan het juiste adres.

Hoveniersbedrijf Speijer - Rhenen

Hoveniersbedrijf Speyer is een jong bedrijf dat sedert 2000 gevestigd is in Rhenen en al een begrip in Rhenen en in de nabije omgeving. Zij houden zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groene ruimtes.
   
   's Werelds grootste

Met ruim 98.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. De 50PlusBeurs biedt 50.000 m² informatie, amusement en voordeel. Ruim 600 stands in 6 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

   
  Over Aicon Groep

Aicon Groep faciliteert mensen en organisaties bij het zichtbaar en duurzaam optimaliseren van hun persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei. Hierbij vormen de combinatie van strategie, structuur en medewerkers het vertrekpunt. Vervolgens inventariseren zij processen en gewenste vaardigheden.

Men richt zich op het individu binnen uw organisatie, het creëren van de gewenste cultuur en het verbeteren van de in- en externe samenwerking. De wijze waarop zij hieraan inhoud geven varieert van advisering, training tot individuele coaching.
   
  Corinne Polman, 33 jaar oud en woonachtig in Arnhem Zuid, Getrouwd en de trotse moeder van 2 dochters.

Al enige tijd houd Corinne zich bezig met massage en Reiki. Nadat ze de opleiding Holistische massage therapeut had afgesloten, is Corinne  zich gaan verdiepen in babymassage en is daarom de opleiding docent babymassage in Eindhoven gaan volgen. Na het afsluiten van deze opleiding is Corinne thuis in De Laar-West ( nabij de nieuwbouwwijk de Schuytgraaf ) haar eigen praktijk begonnen. Hierdoor kan ze deze mooie manier van aanraken aan ouders en hun kindje doorgeven.
 
   
  Maar ook:
  • De West Advies groep
  • Snel-Tel.nl
  • Weiss Enet Environmental Simultation
  • Imperium-Advies
  • ...

    © ēM-solutions dislcaimer | algemene voorwaarden